2-plan & 1¾-plan

2-planshus – yteffektivt boende

Under informationstexten kan du se skisser på våra 2-planshus.

För dig som har en tillräckligt stor tomt är ett 2-planshus det alternativ som ger dig mest boarea vilket är väldigt attraktivt för den som verkligen vill ha större ytor att röra sig med. Dessutom får du större möjligheter då det gäller planlösningen eftersom du inte här har ett snedtak att ta hänsyn till. Detta gör att du inte behöver ta hänsyn till var exempelvis en toalett ska ligga eller åt vilket håll dörrar eller fönster ska kunna öppnas.

Full takhöjd ger dig även större friheter då det kommer till möblering och man kan säga att här knappast finns några som helst begränsningar. I ett 2-planshus kan du verkligen låta kreativiteten flöda fritt och inreda efter din egen smak och stil.

En annan stor fördel med ett 2-planshus är så klart ljusinsläppet på det övre planet. Tack vare att du här kan ha fönster åt 4 håll får du en övervåning med ett maximalt ljusinsläpp.

När du väljer ett 2-planshus från oss är du säker på att du får ett hus med funktionalitet, miljö och kvalitet i samtliga led. Vi är vana vid att anpassa kundanpassat och vi hjälper dig gärna att bygga hus efter din skiss.

Har du frågor och funderingar eller vill rådfråga och se vilka alternativ som vi erbjuder när det gäller 2-planshus, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen!