1,5-plan

1,5-planshus – mycket hus för pengarna

Under informationstexten kan du se skisser på våra 1,5-planshus.

1,5-planshus har många fördelar och du som funderar på just detta alternativ kommer garanterat inte att ångra dig.

Valet för många står oftast mellan kanske 1,5 plan och 2 plan. Det som kan vara avgörande och som för många avgör 1,5 plan kan exempelvis vara utrymmet på tomten.
Den som inte har en stor tomt får genom att välja ett 1,5-planshus många kvadratmeter utan att förlora så mycket av tomten. Faktum är att 1,5 planshus sparar och ger dig mera tomt än om du skulle bygga en enplansvilla.
För de som bor på en plats där det kanske finns en maxhöjd i kommunens detaljplan kan det hända att 2-planshus inte kommer på tal. Då är 1,5 plan det perfekta alternativet i och med att det är lägre höjd som samtidigt ger dig ett extra plan.

Ser man då till insidan så är 1,5 planshus väldigt smart designade där du oftast kan välja att ha dina sovrum belägna på det övre planet och ha det nedre planet som en socialiseringspunkt när du har folk hemma. För den som har tonåringar hemma är det övre planet också perfekt eftersom man kan få avskildhet.

Sist men inte minst får man inte glömma bort att 1,5 planshus är bland det billigaste alternativet där du kort och gott får mycket hus för pengarna.

Har du frågor och funderingar eller vill rådfråga och se vilka alternativ som vi erbjuder när det gäller 1,5-planshus, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen!